Fotbollsträning under sportlovet - Hiihtolomalla potkitaan palloa
25.1.2020 14:09 Nyheter / Ekenäs Idrottsförening r.f.

Fotboll under sportlovet? Javisst!

Jalkapalloa hiihtolomalla? No kyllä!

Nu när vi äntligen har en resurstränare i föreningen, så har vi möjlighet att erbjuda ny verksamhet för våra spelare. Under sportlovsveckan erbjuds extra spelar- och målvaktsträning. I grupperna för spelare ingår i samma grupp några åldersklasser. Målvaktsträningens syfte är att hjälpa målvakterna utveckla sina tekniska färdigheter. Träningarna hålls på Centrumplanen om vädret tillåter, som andra alternativ är Västerbyhallen. Alla träningar leds av Bruno Vivas tillsammans med herrettans målvakt Yann Fillion och träningarna går på engelska.

På grund av specifika teman för träningarna, så är deltagarantalet begränsat. Därför är det viktigt att man inte anmäler sig "för säkerhetens skull" utan att anmälningen tolkas som bindande. Deltagandet kostar inte. Anmälningstiden börjar 4.2.2020 och avslutas 16.2.2020 kl. 10:00. Anmälning via anmälningslänken nedan.

ANMÄL DIG HÄR

Programmet

Nyt kun seurassamme on vihdoinkin resurssivalmentaja, niin meillä on mahdollisuus tarjota uutta toimintaa pelaajille. Hiitolomaviikon aikana järjestämme ylimääräiset pelaaja- ja maalivahtiharjoitukset. Pelaajaharjoituksissa harjoitellaan sekaryhmissä muutamassa eri ikäluokassa. Maalivahtiharjoituksien tarkoitus on kehittää maalivahtien teknisiä valmiuksia. Harjoitukset pidetään Keskuskentällä sään salliessa, toisena vaihtoehtona on Västerbyhalli. Valmentajina toimivat Bruno Vivas sekä miesten ykkösen maalivahti Yann Fillion. Valmennuskielenä on englanti.

Johtuen harjoituksien sisällöstä, niin osallistujamäärää on rajoitettu. Tämän takia on tärkeää, että ilmoittautuminen ei tehdä "varmuuden vuoksi", vaan se on sitova. Harjoituksista ei peritä maksua. Ilmoittautuminen alkaa 4.2.2020 ja päättyy 16.2.2020 klo 10:00. Ilmoittautuminen tehdään alla olevan linkin kautta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Mera nyheter