Visa ditt stöd åt föreningen
30.3.2020 22:22 Nyheter / Ekenäs Idrottsförening r.f.

Visa ditt stöd åt föreningen – #Seurapaitapäiväkotona kallar alla med tisdagen 31.3.2020

Idrottsföreningsverksamhetens största styrka är kraften av gemenskap – något som vi just nu behöver mer än någonsin. Nu när vi inte kan fysiskt vara i varandras sällskap, så vill vi lyfta fram betydelsen av gemenskap och nya sätt att visa samhörighet.

Vi utmanar alla våra spelare, funktionärer och föräldrar att delta i #Seurapaitapäiväkotona- dagen den 31.3.2020, för att visa gemenskap och stöd åt idrottsföreningarna nu under denna svåra tid. Detta gör ni genom att klä er i grönvitt hemma och i sociala medier.

• Sök fram grönvitt och klä er i EIF färger den 31.3
  • Ta en bild och lägg ut det på some och tagga @eif_fotboll #seurapaitapäiväkotona och #seurasydän
  • Du kan också gärna skriva kort varför föreningen är viktig för just Dig

Mera nyheter